torek, 14. januar 2014

Lasni podaljški s keratinskimi čepki

Nekaj časa nazaj so bili najbolj uporabljeni lasni podaljški s keratinskimi čepki. Kasneje so jih zamenjali lažji načini podaljševanja las, na primer clip-in oziroma clip-on lasni podaljški, tape-it lasni podaljški, microring lasni podaljški in drugi. Posebnost lasnih podaljškov s keratinskimi čepki je v tem, da se namestijo s pomočjo keratinskih čepkov, ki jih s pomočjo toplotne obdelave pritrdimo na naše lase, na naše čopke. Če se odločimo za uporabo takšnih lasnih podaljškov s keratinskimi čepki, potem moramo izbrati najboljše čepke.
To so takšni čepki, ki ne zaprejo naših las, ampak jim dovolijo dihati, saj skozi takšne čepke prehaja zrak, ki na ta način naše lase ohranja zrave in lepe. Mogoče ste že kdaj slišali, da je dobro, če imamo glavo čim manjkrat pokrito, tudi pozimi zaradi las ne smemo nositi preveč pokrival, saj se na ta način glava ne zrači in lasje ne dobijo dovolj kisika, kar pa lahko povzroči, da so naši lasje vse slabotnejši. Če izberemo dobre keratinske čepke za naše podaljšane lase, potem je to dobro tudi za lasne podaljške, saj takšni čepki dlje časa zdržijo in se ne trgajo ali lomijo.

Keratinske lasne podaljške moramo namestiti pod prameni naših las, saj se tako najmanj opazijo. Če pa pogosto nosimo visok čop, pa je dobro pred namestitvijo razmisliti o tem, kako bi jih namestili. Najbolje je, če za to vprašamo strokovnjaka, ki ima na tem področju več izkušenj in nam jih lahko lepo namesti. Najbolje je sicer, če las ne spenjamo prevečkrat ali pa jih ne spnemo preveč močno. Če upoštevamo še nekaj nasvetov, nam bodo lasni podaljški zdržali kar nekaj časa.
couponsBenefit from fantastic savings on college essays , just by taking a look at www.sites.google.comFind all the info that you need about " vintage clothing myvintage " at http://myvintage.co.ukVisit http://trophies-gifts.co.uk to find out more regarding trophiesread the info for a dependable seller that will give you the lasten paidat you're looking for quickly and easily.The professional company connexionrepublic provides all the information on anime merchandise.

4 komentarji: